onsdag 24. september 2008

Prosjekt Italia!


Vårt første stopp på turen med Adventure-klassen er Milano/Torino i Italia. Der skal vi blant annet se en Champions League-kamp, spise mye italiensk mat, og turens høydepunkt: SPISE IS! For de av dere som ikke har hørt om Italia sin uimotståelige is, så skal vi teste og dokumentere alt vi finner av is-barer og andre godsaker på vår vei.

Vi har fått vår første oppgave av lærer Morten, nemlig å lage en presentasjon om kulinarisk særpreg, inkludert lunsjservering til klassen. På norsk: Lag italiensk mat!

Før vi kan begynne å lage maten, må vi selvfølgelig vite hvordan en ekte italiener brødføder seg. Vi tar utfordringen på strak arm, og resultatet vil bli bloggført om kort tid...




To be continued....

mandag 22. september 2008

Velkommen til vår blogg!

Etter mye slit og ork, om og men, har vi endelig kommet i gang med bloggingen vår. Så langt er vi veldig fornøyd med hva vi har prestert, og vi håper at vi klarer å holde dette MEGET høye nivået oppe gjennom hele året.

For de av dere som ikke har fått med seg hvem vi er, så er vi altså 3 reiselystne elever som går på den fantastiske linjen Adventure, på Hurdal Verk folkehøgskole. I frykt for å bli sporet opp av farlig ivrige lesere, velger vi å holde oss fullstendig nøytrale ved å kalle oss: Lars Magne, Kristin og Helene.

Gjennom denne bloggen ønsker vi å formidle både nyttige og unyttige erfaringer og hendelser som vi opplever på våre turer til det store utland! (Og innland for den saks skyld) Vi ønsker også å benytte oss av muligheten i vårt første innlegg til å ønske alle våre lesere hjertelig velkommen til vår blogg! Vi håper at vi får mange iherdige lesere som følger oss tett gjennom hele dette året!


DAGENS ANBEFALING:

Ta deg en tur på den lokale Spar butikken på Hurdal. De har nemlig tilbud på Soft- Shake is til bare 10 kr stk... LØP OG KJØP!!!!!