mandag 22. september 2008

Velkommen til vår blogg!

Etter mye slit og ork, om og men, har vi endelig kommet i gang med bloggingen vår. Så langt er vi veldig fornøyd med hva vi har prestert, og vi håper at vi klarer å holde dette MEGET høye nivået oppe gjennom hele året.

For de av dere som ikke har fått med seg hvem vi er, så er vi altså 3 reiselystne elever som går på den fantastiske linjen Adventure, på Hurdal Verk folkehøgskole. I frykt for å bli sporet opp av farlig ivrige lesere, velger vi å holde oss fullstendig nøytrale ved å kalle oss: Lars Magne, Kristin og Helene.

Gjennom denne bloggen ønsker vi å formidle både nyttige og unyttige erfaringer og hendelser som vi opplever på våre turer til det store utland! (Og innland for den saks skyld) Vi ønsker også å benytte oss av muligheten i vårt første innlegg til å ønske alle våre lesere hjertelig velkommen til vår blogg! Vi håper at vi får mange iherdige lesere som følger oss tett gjennom hele dette året!


DAGENS ANBEFALING:

Ta deg en tur på den lokale Spar butikken på Hurdal. De har nemlig tilbud på Soft- Shake is til bare 10 kr stk... LØP OG KJØP!!!!!

Ingen kommentarer: